Με την ευκαιρία ας στριμώξουμε κι ένα τεχνικό θέμα.

Read this document on Scribd: 2008RowBiomNews01

8 σχόλια:

  1. Μπροστά στο άρθρο για τις ρυθμήσεις του περιοδικού της ΕΚΟΦΝΣ το παραπάνω θέμα δεν πιάνει μία!!!! Άσε που το ελληνικό? έχει και αρχαιολογική αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, πω τι μου θύμισες! Το άρθρο για τις ρυθμίσεις στα Κωπ. Νέα! Πολύ γέλιο. Καλά, δεν τα διαβάζουν πριν τα δημοσιεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ενώ στο blog δημοσιεύεται ένα τεχνικό άρθρο η πρώτη αντίδραση που ποστάρεται δεν αφορά αυτό καθ' αυτό το άρθρο αλλά εκείνο "τις ρυθμήσεις(sic) του περιοδικού της ΕΚΟΦΝΣ". Θυμίζει λίγο το παλιό ανέκδοτο του μαθητή που έγραφε στις εκθέσεις (ασχέτως τίτλου) ότι ήξερε για τα μυρμηγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα τα μυρμηγκάκια θα παίρνουν καλύτερο βαθμό από την λευκή κόλα ,όπου λευκή κόλα η απουσία σχολίων τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμε(2)
    Σωστά παρατηρείς ότι τα πρώτα σχόλια είναι άσχετα με την ανάρτηση, αλλά είναι ανώνυμα,όπως και το δικό σου.
    Ανώνυμα μπορεί να γράφει κάποιος ότι θέλει. Θα μπορούσαμε να τα απαγορεύουμε ή να τα σβήνουμε, όμως η λογοκρισία δεν είναι στις προθέσεις μας.
    Αντιθέτως σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε με τις απόψεις σας και την κριτική σας ελεύθερα, ώστε αυτή η μικρή κοινότητα που με μεράκι δημιουργήσαμε και συντηρούμε να γίνει πιο δυναμική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να δω και κανένα τεχνικό άρθρο του best in the world κυρίου Ποστιλιόνε. Να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι τίποτα. Κανένα άρθρο για την καταπολέμηση της τριχόπτωση ας πούμε... Άραγε πως την καταπολεμούν εκεί στην Ιταλία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί ανώνυμοι και εγώ σχεδόν ανώνυμος είμαι,αλλά για να μην μπερδευόμαστε σας παρακαλώ χρησιμοποιήστε κάποιο ψευδώνυμο.
    @κακός
    Δευτέρα σήμερα καλή βδομάδα.!!!!!!!!
    Τώρα βρισκόμαστε στο μέσο της αγωνιστικής περιόδου και η πλειονότητα των αναρτήσεων θα είναι σχετική με τους αγώνες περισσότερα τεχνικά κλπ καλά νά μαστε από Οκτώβριο.
    @ όλους που διαβάζουν το Blog.
    Η παρούσα ανάρτηση έγινε κυρίως για τεχνικούς λόγους να δοκιμαστεί δηλαδή η εμφάνιση αυτούσιων .pdf αρχείων και όχι τμημάτων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο εδώ και στο εξής "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ". Ενοχλεί που δεν σχoλιάζεται το άρθρο του Dr. KLESHNEV και δεν μας ενοχλεί οτι το ελληνικό? θέμα δεν προάγει την γνώση; Σχετικά δε με τον συγγραφέα Dr. Kleshnev, τη γνώση που παράγει την προσφέρει ελεύθερα. Πραγματικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Φαντάζομαι πάντως πως οι περισσότεροι έλληνες προπονητές το γνωρίζαμε το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή