Ο Νηρέας απέχει από τις Βραβεύσεις

Ο Νηρέας απέχει από τις Βραβεύσεις

05/02/2011
3 Φεβρουαρίου 2011

Προς :Πρόεδρο και Γραμματέα Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας
Θέμα:  Βραβεύσεις  Αρίστων Αθλητών ΚΟΚΩΠ 2011



Αξιότιμοι  Κύριοι,


Λάβαμε απόψε,  δύο μέρες πριν την ετήσιας βράβευση της Ομοσπονδίας, τον κατάλογο των
Αθλητών που θα βραβευτούν στην τελετή βράβευσης της Ομοσπονδίας.
Στο κατάλογο αυτό υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθωθούν άμεσα πριν την βράβευση.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία του μονού σκιφ  νεανίδων η σωστή κατάταξη είναι η εξής

1.    Ιουλία Ιβάνσκι Νηρέα

2.    Σίλεια Λανίτη Νηρέα

3.    Αθανασιάδη Ραφαέλα  ΝΟΚ

Η αθλήτρια Άννα Ιωάννου ανήκει στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και της επιτράπηκε να τρέξει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα άνευ ανταγωνισμού.
Για την ίδια περίπτωση ούτε ο Αλέξης Χριστοφόρου ούτε ο  Γιάννης Αριστιάδης του Ναυτικού ¨Ομίλου Γιαννιτσών αγωνίστηκαν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που όπως πολύ καλά γνωρίζετε θα μπορούσαν να έχουν και αυτοί πρώτες θέσεις.
Μπορείτε να βραβεύσετε την συγκεκριμένη.........................
αθλήτρια για τις επιδόσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ή για τις επιδόσεις της στην Εθνική.
Παρακαλώ όπως διορθώσετε την σειρά κατάταξης για να επικρατήσει το αίσθημα δικαίου και η αξιοπιστία ανάμεσα στα μέλη και τους αθλητές της Ομοσπονδίας

Με εκτίμηση

Γιάννος Χαραλάμπους

Έφορος Σωματείου Νηρέα




4 Ιανουαρίου 211

Προς: Πρόεδρο Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας
Θέμα: Τελετή Βράβευσης «Αρίστων» Αθλητών Κωπηλασίας 2011


Αξιότιμε κύριε Σάββα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αλλά κυρίως οι αθλητές μας, περίμεναν με αγωνία την απάντηση σας, σχετικά με την επιστολή που αποστείλαμε χθες αργά το βράδυ.
Δυστυχώς αντί της διόρθωσης του λάθους  των αποτελεσμάτων, μας αποστείλατε  την εξής  επιστολή:.

"Προς: Σωματείο ΝΗΡΕΑΣ Ύψωνα
Θέμα: Βραβεύσεις Αθλητών

Αξιότιμοι κύριοι,
Σε απάντηση της επιστολής σας ημερομηνίας 04/02/2011 σχετικά με τις βραβεύσεις αθλητών για την περίοδο 2010 και συγκεκριμένα την περίπτωση στην κατηγορία JAW  το Δ.Σ. της ομοσπονδίας , αφού εξέτασε το θέμα , έχει πάρει πλειοψηφικά την απόφαση οι βραβεύσεις να γίνουν όπως αυτές σας έχουν κοινοποιηθεί στις 03/02/2011


Με τιμή

Σάββας Χατζηπαναγής

Πρόεδρος Κ.Ο.ΚΩΠ
"


Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια και τον αποτροπιασμό της ολομέλειας του Σωματείου ΝΗΡΕΑΣ για την κατάληξη που είχε αυτό το τόσο καθαρό θέμα  που έχει σαν αποτέλεσμα να αδικούνται κατάφορα οι αθλήτριες που έτρεξαν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Κύριε Χατζηπαναγή, το θέμα αυτό δεν ήθελε ψηφοφορία από τηλεφώνου, αλλά απλά να τηρηθεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη αθλήτρια, όπως είναι γνωστό σε όλους, πήρε ελευθέρα μεταγραφή και είναι πλέον αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το Καταστατικό που η συντριπτική πλειοψηφία της ΚΟΚΩΠ επέμενε να υιοθετήσει, δεν δικαιούται να τρέχει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Παρόλο που γνωρίζετε τα γεγονότα θα σας τα υπενθυμίσω: Ο πατέρας της αθλήτριας Άννας Ιωάννου  κος Γιαννάκης Ιωάννου  που είναι Έφορος αθλήματος της ΚΟΚΩΠ μας παρακάλεσε να τρέξει  η κόρη του άνευ ανταγωνισμού  στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα για σκοπούς προπόνησης. Εμείς με μόνο γνώμονα, το fair play δεχτήκαμε.  Με το ίδιο σκεπτικό ζητήσαμε και για τον αθλητή των Γιαννιτσών Αλέξη Χριστοφόρου και έτσι κι έτρεξε στο πρώτο σκέλος του Πρωταθλήματος. Στο δεύτερο σκέλος όμως προς έκπληξη μας δεν του επετράπη να αγωνιστεί.

Είναι πραγματικά λυπηρό αλλά τα σημερινά γεγονότα μας αναγκάζουν να σας αναφέρουμε ότι ενεργείτε σαν Πόντιος Πιλάτος που επιτρέψατε να γίνει τηλεφωνικά τέτοια ψηφοφορία. Το πιο παράλογο όμως είναι ότι την ψηφοφορία την έκανε ο πατέρας της αθλήτριας που έτρεξε άνευ ανταγωνισμού, ο κύριος Γ. Ιωάννου και δυστυχώς εσείς όχι μόνο το επιτρέψατε, το ανεχθήκατε, αλλά το ανακοινώσατε παρουσιάζοντας την ως επίσημη απόφαση.

Θέλω να κοιτάξετε ξανά τα αποτελέσματα που μας σταλθήκαν και θα παρατηρήσετε ότι το όνομα της Άννας Ιωάννου είναι γραμμένο μόνο στο δεύτερο σκέλος, χωρίς βαθμολογία. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη κούρσα ακυρώθηκε με αποτέλεσμα το σωματείο μας να στερηθεί τους βαθμούς που του αναλογούσαν.  Στο πρώτο σκέλος και το τρίτος σκέλος το  όνομα της Άννας Ιωάννου δεν είναι αναρτημένο πουθενά.  Ακόμα και με αυτή την λογική δεν αντιλήφθηκα πως αυτή η αθλήτρια προτείνεται να βραβευτεί για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.  Φυσικά έχετε την εξουσία και θα μπορούσατε με τον ίδιο τρόπο να μας πείτε ότι έγινε λάθος και θα το διορθώσετε, έτσι απλά.

Κύριε Πρόεδρε, ας σοβαρευτούμε λίγο! Γνωρίζετε ότι στην Ιουλία Ιβάνσκυ και στην Σίλεια Λανίτη απονεμήθηκαν Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στην τελετή βράβευσης αμέσως μετά τον συγκεκριμένο αγώνα  (σας επισυνάπτω σχετική φωτογραφία). Μπορείτε να μας πείτε τι θα τα κάνουν?
Μήπως αυτές οι αθλήτριες θα πρέπει να έρθουν αύριο στη τελετή βράβευσης για να σας επιστρέψουν τα έπαθλα τους και να τους δώσετε αυτά που τηλεφωνικώς αποφασίσατε την παραμονή ότι τελικά αξίζουν? (Υπάρχει σχετική σκέψη να το υλοποιήσουμε)

Αν ανατρέξουμε σε παρόμοια περίπτωση με της Άννας Ιωάννου, είναι εις γνώση σας ότι ο Γιάννης Αριστιάδης ήρθε πρώτος  στους αγώνες του πρωταθλήματος του 2008 άνευ ανταγωνισμού. Ακόμη δεν βραβεύτηκε από την ΚΟΚΩΠ (το σχετικό βίντεο της κούρσας μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας). Πού είναι η ευαισθησία του Έφορου αθλήματος σε αυτή την περίπτωση;
Υπάρχουν πολλά να παραθέσουμε αλλά περιορίζομαι μόνο σε κάτι τελευταίο. Η αθλήτρια Ιουλία Ιβάνσκι και ο πρωταθλητής Γιάννης Αριστιάδης μπορεί να μην είναι Κύπριοι αλλά είναι παιδιά οικονομικών μεταναστών. Μπορεί μην να έχουν πατέρα στην ΚΟΚΩΠ που να φροντίζει να τους βραβεύει όπως τους βολεύει, αλλά έχουν εμάς που τους αγαπάμε και τους σεβόμαστε.

Για αυτό οι αθλητές του Σωματείου μας:
Ματθαίος Ιβάνσκυ , Λεονάρδος Παπαδόπουλος , Ντέιβιντ Τεπανοσιάν, Θεόδοτος Παπαμιχαλόπουλος, Δημητρός Παπαδόπουλος, Χρίστος Αθηνοδώρου, Αντρέας Χριστοφή, Ιωάννα Μακρυγιώργη , Σταυριάννα Χαραλάμπους , Αρίστος Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Ξενοφώντος, Δανάη Ευλογημένου, Ανδρομάχη Ζαχαρίου:
Συμπαραστέκονται στους συναθλητές τους και καταδικάζουν κάθε είδος διάκρισης ή ρατσισμού και για αυτό αύριο δεν θα παραστούν στη λεγόμενη τελετή βράβευσης.  Δεν είναι καθόλου χαρούμενοι όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί πιστεύουν και νιώθουν ότι στερούμε τα έπαθλα που με τόσο μόχθο κέρδισαν οι συναθλήτριες τους: Ιουλία Ιβάνσκυ και Σίλεια Λανίτη.
(Υπάρχει σχετική σκέψη να κατέλθουν ειρηνικά μόνο για να παραδοθεί σχετική επιστολή διαμαρτυρίας)

Κλείνω με ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσετε μόνος στον εαυτό σας: «Αυτά τα έκτροπα καλείται να εξυπηρετεί η ΚΟΚΩΠ τελικά; Ή μήπως πρέπει κάπου να πάψουμε να γινόμαστε  συντηρητές αυτού του αθλητικού κατεστημένου;»

Με εκτίμηση

Γιάννος Χαραλάμπους


Έφορος Κωπηλασίας

Σωματείου ΝΗΡΕΑΣ


Σημ.  Δεν έχω τίποτε προσωπικό με την αθλήτρια Άννα Ιωάννου, αντιθέτως την θεωρώ σήμερα, την καλύτερη αθλήτρια κωπηλασίας της Κύπρου
 

27 σχόλια:

  1. Πάλι Γιαννιτσιώτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού θεωρείς την Αννα καλύτερη αθλήτρια της Κύπρου όπως γραφείς στο τέλος ,τοτε αναιρείς όλα τα πιό πάνω που έχεις γράψει. Αν δεν βραβεύση την καλύτερη του αθλήτρια η Κ.Ο.Κωπ. ποιόν 8α βραβεύση?
    Τις αθλήτριες που τερμάτιζαν 30''& 3λεπτά μετά την Αννα?
    Αν το προβλημα είναι το να βραβευτεί η συγκεκριμένη αθλητρια τότε να δωθεί το κυπελλο στην Ιουλία Ιβάνσκι και Σίλεια !!!! Να το βάλει στο γραφείο της και να το βλέπει οτι γράφει 1η θεση και ας μην έχει κερδισει ποτέ της, όπως και πέρσυ γινόταν με την Στυλιάνα Χ'παναγή.
    Αλλα μια ζωή έχεις μάθει με δόλιους τρόπους και έχεις αφήσει την Κωπηλασία στην Κύπρο ιδία τάξη.
    Στο τέλος της ημέρας οι μόνοι που την πληρώνουν είναι οι αθλητές γιατί υπάρχουν κάτι κομπλεξικά άτομα σαν εσένα κ.έφορε Γιάννο-''προπονητή''νηρέα-Κ.ΛΚΞ- πρώην ομοσπονδιακέ κ.α - και δεν ξέρω τη άλλη ιδιότητα έχεις. Οπου η μόνη δουλειά που κανουν είναι να Κρίνουν τη είναι σωστό και τί όχι !!!

    Υ.Γ ο κύριος πιό πάνω ήταν η αιτία να καταστραφούν δεκάδες αθλητές και να μισήσουν το πανέμορφο αυτό αθλημα - την Κωπηλασία.

    Με μεγάλη ΛΥΠΗ
    Παλιός Κωπηλάτης Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ spartan
    Είσαι ωραίος, πίσω από τα ψευδώνυμα
    Αλλά Σπαρτιάτης όχι
    Η ανωνυμία σου δεν εκφράζει θάρρος

    Στα μεγάλα μου ελαττώματα που ξέχασες να αναφέρεις είναι ότι δημιουργώ και κακούς παράγοντες που με βασανίζουν
    Τη Στυλιάνα Παναγή όπως σωστά ονομάζεται, άφησε την ήσυχη εκεί που σπουδάζει και είναι μια χαρά.
    Αν σε αδίκησα που ήσουν μικρός, δώσε μου τα στοιχεία σου να σε γράψω στο σύνδεσμο των «αδικημένων αθλητών από τον Γιάννο» είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλούς φίλους εκεί μέσα.

    Δεν θα απαντήσω ξανά γιατί βλέπω το “chart show” με την Ναταλία Γερμανού που πίστεψε με είναι πιο ενδιαφέρον από το να ασχολούμαι με τύπους σαν και εσένα

    Γιάννος Χαραλάμπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να είχε κι άλλους σαν τον Γιάννο Χαραλάμπους η Κυπριακή κωπηλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητέ ΈΦΟΡΕ ,
    όλα στην ώρα τους!!
    Θα μάθεις και ποιός είμαι και το σημαντικότερο θα μάθουν όλοι την αλήθεια για όλα οσα έκανες τοσα χρόνια! Εσυ βλέπε Ναταλία Γερμανού και να κοιμάσε ήσυχος.
    ...Άφησε ΚΑΙ εσύ την Αννα ήσυχη να σπουδάζει εκεί που είναι και τα κύπελλα που ζητάς τοσο επίμονα θα στα αγοράσω εγώ ... να τα βάλεις εκεί που ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. krima Spartan !!!!! akomi kai an eixes dikio pleon to exases, me ayto to Ithos den mporeis na gineis Athlitis (me A kefalaio).
    Kai frontise na min mathei o Giannos pios eisai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου φίλε/φίλη,
    Μα εγω δεν θέλω να γίνω αθλητής.
    Θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια όποια μα όποια και αν είναι (και με τον δίκαιο τρόπο-όχι από μηνυματάκια) και να μην την πληρώνουν συνέχεια οι αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα μεγάλε βάλε γλώσσα μέσα και άκουσε.
    1. Λάθος ψευδώνυμο διάλεξες. Οι Σπαρτιάτες τα’χαν μεγάλα. Εσύ μάλλον για Κατίνα μου φαίνεσαι.
    2. Ούτε αθλητής είσαι. Αν ήσουν αθλητής θα ήξερες και τι σημαίνει fair play. Είναι δυνατόν βρε ανόητε να βραβευθεί αθλητής για το Παγκύπριο πρωτάθλημα τη στιγμή που δεν έλαβε μέρος σε αυτό? Ελληνικά γνωρίζεις?? Ξέρεις τι σημαίνει όταν λένε ότι ο αθλητής αυτός τρέχει εκτός συναγωνισμού?? Πάρε ένα λεξικό Κατινίτσα μου να μελετήσεις λίγο.
    3. Ότι άλλαξαν τα πράγματα τώρα, αυτό είναι σίγουρο. Σε αυτό συμφωνούμε. Τώρα για να πάει ένας αθλητής μπροστά, το κυριότερο προσόν που πρέπει να έχει, είναι «παπά στην ομοσπονδία» Άντε ρε ούστ από δω.
    4. Όσο για την παγκόσμια πρωταθλήτρια πού αφήνει πίσω τις άλλες 3 λεπτά, τι να σου πω? Απ όν είδε βουνά τζαί κάστροι είδε τον φούρνο τζαί ποθαμάστει. Είπαμε εν η καλύτερη στη Κύπρο. Διότι στην Ελλάδα ...... άστα. Να θυμάσαι κάτι λεβέντη – σα μου ¨Εσσει τζαί πιο μεγάλα κτηνά που τον ελέφαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To kalitero pou prepei na ginei einai oloi osoi exoun paidia Kopilates na paretithun apo tin omospondia k na stamatisoun na exsipiretoun ta prosopika tous simferonta kai dikes tous filodoxies.Oi alloi athlites den ftene se tipota.To dikeo file Spartiati itan na vraveutoun ta koritsia pu simetexoun sto pagkiprio k I vathmologia tous metra gia ton omilo tus.H Anna Ioannou mporouse na vraveutei gia tis epitixies tis me ton NOTH k tin ethniki.tis isoropies prepei na tis kratame.o proedros dn eprepe na paretithi alla alloi na figoun.eprepe na ntrepeste pu eiste ekei gia ta dikas sas simferonta.Kai file spartiati min skalizeis ta palia o Giannos dn su sterise esena oute se kanena tpt piase palia apotelesmata pagkiprion ta lene ola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ αγράμματε μου φίλε ,
    καταρχή βραβευση Αριστων αθλητών ξέρεις τι σημαίνει? Βραβεύεται ο καλύτερος Κύπριος στην κάθε κατηγορία άσχετα σε τί όμιλο ανήκει και σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται.Η αθλήτρια που ο ίδιος ο Γιάννος παραδέχεται οτι είναι η καλύτερη δεν χρειάζεται να την στηρίξει ο γονιός της!!! Χαίρομαι που απαντάς και θυμώνεις γιατί δείχνει οτι κάποιος έχει χεσμένη την φωλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @SPARTAN
    File spartan exeis apoluto dikaio k vlepw oti opws poli kala les kapoios exei xesmeni tin fwlia t k poli malista.8a eimoun poli xaroumenos na se pliroforisw oti gia auton tn kurio p tolma na autoapokali tn eauto t proponiti kwpilasia gnwrizw polla k 8a eimoun poli xaroumenos na ta mirastw mazi s k otan er8ei o kairos na ma8eutoun k na parei auto p t a3izei k na min tin plirwsoun k alli a8woi a8lites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Manges xero pios ftaiei yia tin kypriaki kopilasia
    sas to leo eilikrina
    O YIANNIS KAI O MAKARIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sopa kale
    emis nomizame oti ki eki ftei o Kafetzakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TROMAKTIKOI AYTOI OI KYPRIOI KOPILATES, "SPARTAN"
    "ROWARRIOR", MOY THIMIZI TIN TAINIA"CONAN THE BARBARIAN"
    PESTE STO PAIDI NA PAREI SOMATOFILAKA
    YIATI
    DEN XERO META PIOS THA ERTHEI ISOS O "BADMAN"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. irthee o BADMANNNN gia na stamatisw tin adikia kai na termatisw ton ratsismo kai na skotwsw olous tous goneis!!! Blepw exoume kai pollous filosofous stin parea kai goustarw.. Min stenaxeriese adikimene mou nirea ..zavale mu je apokopsan sas, apiasan sas ta oula, en sas paizoun, en sas anagnwrizoun ti malakes omospondia!!! exw mia idea giati na min paraiitithoun oloi oi goneis, na meinoun mono ane3artitoi kai asxetoi ? H MIA AKOMH KALYTERH.. GIATI RE ARXIDIA DEN TA VAZETE ME TIN OMOSPONDIA KAI XRISIMOPOIEITE TA ONOMATA ATHLITWN??? GIATI DN PATE SE ARMODIA ARXH NA TA KATAGEILETE ???? NA MILHSEI I DIKAIOSYNH
    ????ALLA BLEPW KATI FOBIZEI KAI TIS 2 PLEYRES .. TI EINAI AYTO ? ? PARAITITHIKE KAI O SKLIROS HRWAS THS DIKAIOSYNHS..
    GRAYTE KIALLA NA GELASEI OLH H ELLADA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. batman ilithie -- oxi badman
    mogole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o filos batman exei dikio pws na pate se armodia arxi otan i diki sas fwlia ine gemati skata?me ti moutra 8a pate na vrite k kala dikaiw otan esis i idioi exete paranomisei ametrites fores?prosvalete allous a8lites k 8elete na onomazeste esis a8lites?mono na kruveste pisw apto daktulo sas 3erete k na kanete mia zwi tous adikimenous k na klegeste se olo to kosmo alla 8a er8ei i wra p 8a ma8eutoun ola osa exete kanei k tote 8a pate apo kei p ir8ate k 8a parete auto p sas a3izei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Gia akomi mia fora to swmatio nireas katafernei na geliopioi8ei apo monos tou k na di3ei tin ili8iotita tou se olo to panellinio.Agapite anwnime file m etsi pliroforiaka gia na 3ereis i a8litria tis kuprou anna iwannou p koroideueis oti einai kali mono sti kupro k petas spontes oti stin ellada dn mporei na antagwnistei tis alles efere 6i 8esi se prokriseis gia tin e8niki ellados.kati k p kamia apo tis dikes sas kwpilatrias dn mporei na kataferei oute sta pio trella tis oneira.Otan vraveueis tous kaliterous a8lites mias omospondias dn koitas to p trexei,ine grammenos i an etre3e ektos sunagwnismou enas a8litis k apo ti stigmi p to paradexeste i idioi oti ine i kalutera a8litria tote vre ili8ioi pio ine to provlima sas?oti dn vraueutike auti p irthe deuteri alla autoi p irthe prwti?auta ine p lete k dixnete oti o diktis noumosinis p katexete ine toso xamilos p to epomeno pio xamilo ine enos nekrou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. rowarrior eisai egefalika nekros file. Eisai toso Hlithios pou opws eipes esy... eisai dead mind !!!!!!!
    Asto afou den to exeis.
    H enoia EKTOS SYNAGWNISMOU sou leei kati ???????? an den sou leei... tin ekatses tin varka !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ βράβευση αριστων αθλητών γνωρίζεις τι σημαίνει?? δεν έχει να κάνει με το παγκύπριο πρωτάθλημα.. αλλά με το σύνολο των διακρίσεων ενός αθλητή.. (αν προσέξεις το θέμα των επιστολών είναι Τελετή Βράβευσης «Αρίστων» Αθλητών Κωπηλασίας 2011). Μιλάτε για την αδικία των αθλητριών σας.. και για τα μετάλλια που με τόσο μόχθο κέρδισαν.. μπραβό τους! Οι ίδιες τι λένε γι αυτό? Νιώθουν αδικημένες? Αυτό που πραγματικά σας το τρώει είναι η βαθμολογία που χάσατε.. Σεβαστείται τουλάχιστον τις δίκες σας αθλήτριες.. γιάτι ο κόσμος καταλαβαίνει το δίκαιο..και όλα αυτά που γράφεται έρχονται σε άντιθεση μ'αυτό που θέλετε να μας παρουσιάσεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. etsi ine otan dn exei kati na pei o allos apla leei ston allo oti dn to exei k asto...apla paradextite oti exete adiko k iste ili8ioi p pate na prosvalete a8lites me uponooumena k mlkies ama 8elete na vraveutoun i a8litries sas tote na tous agorasoume ena kupello na to exoun k as min to a3izoun a3ia exei na eisai kala me ton eauto s k esis prepei na min iste ka8olou kala otan lete na vreuetoun autoi p exasan apo kapoion allo tote mallon esi ise brain dead k oxi egw...dn mporeis na exeis tetoia apetisei xwneye to ine ili8io k dixneis to poso vlakas ise.Anoi3e ena le3iko na ma8eis ti simainei i le3i aristws k meta na miliseis gia adikies.idika esi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Xalia i sizitisis sas.. polla Bad Trip... iste oli xalia..xalia.. mono stin kipro tetia katastasi.. Ase p katalaveste kai pioi iste o enas en o gampros je o allos o arfos..hahaha..!! Iste ena Joke..xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. dn 3erw pios ine o gampros k pios o arfos opws les alla 3erw oti otan kapoios dn mporei na pei kati gt 3erei oti exei adiko k dn mporei na dextei oti exase tote to gurizei allou to 8ema k leei oti ine xalia i suzitisi.katalaves oti dn se pernei na milas allo gia to 8ema p esis i idioi anartisate se elliniko forum k sto telos ginate rezili monoi sas.iste gia klamata ali8eia k tetoia katastasi p opws les mono sti kupro ine epidi twra arxise i katastasi na ftiaxnei k dn mporeite na kanete oti kanate k palia giauto twra sas ftene ta panta alla oti k na kanete oso k na klayete stous trigurw sas oloi sas katalavan pleon k dn exete perasei twra pia o kairos p 3erete perase anepistrepti giauto 3exaste auta p 3erate k kala 8a kanete na suni8isete stin itta gia panta auto 8a ste.i xamenoi tis upo8esis p 8a klegontai oti adikounte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ...'' Xalia i sizitisis sas.. polla Bad Trip... iste oli xalia..xalia.. mono stin kipro tetia katastasi.. Ase p katalaveste kai pioi iste o enas en o gampros je o allos o arfos..hahaha..!! Iste ena Joke.'' ... ...

    Polii Bad trip leei o pisoglentis aglofwnos .. o opoios me to POLLA pou leiei dn einai Kuprios? kai meta exete moutra na lete eseis gia ratsismo re ? esu en ise kuprios ? ? no comment paidia. Ax koula ..ax koula ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή