Το πρώτο προπονητικό κοινόβιο

Η ανανέωση συνεργασίας με τον κ. Ποστιλιόνε δεν αποτελεί είδηση, το κοινόβιο όπως και οι 15 αιτήσεις ,ναι είναι ειδήσεις.


Η ανακοίνωση της Εκοφνς.

11/11/2008
Με Ποστιλιόνε ως το 2012

Tην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζιοβάνι Ποστιλιόνε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου ανακοινώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.
Το έργο του Ιταλού τεχνικού συμβούλου κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικό και το νέο ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ που προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες αποφάσισε την ανανέωσε της συνεργασία μαζί του.
«Τα έργα του κυρίου Ποστιλιόνε μιλούν από μόνα τους . Είχα δεσμευτεί πριν από τις εκλογές ότι αν επανεκλεγούμε η πρώτη απόφαση θα αφορούσε την ανανέωση της συνεργασίας μας για τα επόμενα τέσσερα προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας» τόνισε ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των Ελλήνων ομοσπονδιακών προπονητών που θα τον πλαισιώσουν. Ήδη στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ βρίσκονται 15 αιτήσεις ενδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων.Ο Ιταλός τεχνικός σύμβουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πατρίδα του κι αναμένεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα προκειμένου να δώσει το παρών στο πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας τετραετίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο

6 σχόλια:

  1. Αν ο κ. Ποστιλιόνε γνώριζε καλά Ελληνικά ,διαβάζοντας την ανακοίνωση της Εκοφνς θα αναφωνούσε miracolo miracolo ,κανένα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @mctsou
    αποφάσισε την α ν α ν έ ω σ ε της συνεργασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mctsou
    επίσης όταν τελειώνει το κείμενο μπαίνει τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ κακός

    Είσαι αχάριστος.
    Εδώ καταφέρανε να νικήσουν τις μηχανές (τον ορθογραφικό έλεγχο του υπολογιστή )και συ ζητάς περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. "α" το χρωστάω από το προηγούμενο σχόλιο.
    2. Διαπίστωσα ότι οι έχουν εκπαιδευθεί οι δημοσιογράφοι και τα διορθώνουν πριν τα αναδημοσιεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mctsou
    1. 20' για ένα "α"
    2. έχεις κάτι λαθάκια στη δεύτερη παράγραφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή