Η ΕΟΕ βραβεύει τους μεταλλιούχους της Σιγκαπούρης

από το kopilasia.gr 05/01/2011
Η ΕΟΕ βραβεύει τους μεταλλιούχους της Σιγκαπούρης
Τους τέσσερις Έλληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες που έγραψαν  ιστορία τον περασμένο Αύγουστο στη μακρινή Σιγκαπούρη ανεβαίνοντας στο βάθρο των 1ων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας θα βραβεύσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Τρίτη 11 Ιανουαρίου σε ειδική εκδήλωση.
Ο λόγος για τον Μιχάλη Ναστόπουλο και τον Απόστολο Λαμπρίδη που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στην δίκωπο άνευ  καθώς και την Λυδία Νταλαμάνγκα και Ελένη Διαμάντη που κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα  προσφέροντας στην Ελλάδα τα 2 από τα πέντε συνολικά μετάλλια της ελληνικής αποστολής στη νέα αυτή διοργάνωση.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

"H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα βραβεύσει την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011, στις 19:00 στην έδρα της Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι, σε ειδική τελετή,
τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Σιγκαπούρης καθώς και τους χορηγούς, που στηρίζουν το έργο της.
Πρόκειται για τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού που με δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια, έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τους κωπηλάτες Μιχάλη Ναστόπουλo–Απόστολο Λαμπρίδη (2η θέση), την αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου (2η θέση), τις αθλήτριες της κωπηλασίας Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάγκα (3η θέση), τον αθλητή του άλματος επί κοντώ Θοδωρή Χρυσανθόπουλο (3η θέση) και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Λάμπρο Βλάχο, Σπύρο Παναγιωταρά, Θοδωρή Τσιλούλη και Μανώλη Τσελεντάκη (3η θέση).
Στην εκδήλωση επίσης θα βραβευθούν οι χορηγοί – υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι εταιρείες Olympic Air, Volkswagen, Adidas, Coca Cola, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και η ΕΡΤ που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το έργο της ΕΟΕ για την προάσπιση των Ολυμπιακών ιδεωδών και την διάδοση του Ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το Νέο Έτος.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί από web tv και θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ
www.hoc.gr αλλά και τις αθλητικές ιστοσελίδες www.sport24.gr, www.contra.gr και www.sport.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου